0

Teate, ma tunnistan, et olen mõnikord müügitööd raske südamega teinud. Müüjana ma kutsun teid pidevalt tarbima midagi uut, aga kui ma võtan kastide viisi saabuvat kaupa vastu, siis aegajalt leian end mõtlemast kõikidele tootjatele, kes samaaegselt soovivad maksimaalselt luua ja müüa ning nende laovarud muutkui kasvavad ja kõikidele poodidele, kes samaaegselt soovivad kõige edukamad olla ja koos eduga kasvavad ka nende laovarud ja lootus veel suuremale edule. Samal ajal täituvad teie kapid ja hoogsalt ka kõikide taaskasutuskeskuste laoruumid ja prügimäed. Jah, ma olen kehvemapoolne müüginaine, sest mul endal puudub häälestatus saada ja tarbida ainult uut ja see, mis ma olen, seda ma annan endast ka välja. Arvan, et olen leidnud hea tasakaalu uue ja vana tarbimisel ja mõtlen, kas samas suunas võiks liikuda ka meie pood. 

Kui ma leian ennast selliselt keskkonna pärast muretsemas, siis suunan end tagasi selle juurde, et oot, meie ju müüme neid tooteid, mille valmistamiseks on kasutatud FSC sertifikaadiga toormaterjali, mille valmistamisel on tagatud õiglased töösuhted, materjalid on looduslikud ja läbivad kõige rangemad kontrollid. Müüme tooteid, mis võiksid kesta mitu põlvkonda. Kui midagi reklaamida ja tarbida, siis just meie poes müüdavat kaupa! Aga ma saan siiski teha ka veidi enamat. Uusi asju on endale ja teistele tore kinkida, aga olgu nende soetamine läbimõeldud ning asjad hoitud väärikalt, eeldusega, et nende eluiga on pikk. Sellega seoses tuli mul mõte, et saaksime ju oma klientidele abiks olla nende asjade edasi müümisel, mis on meie poest soetatud.

See võiks toimuda nii:

  • Jaga müügikuulutust oma Instagrami või Facebooki storys.

  • Märgi meid ära @modernkidsinterior, et saaksime kuulutust edasi jagada.

  • Jagame kuulutust @modernkidsinterior storys. Meid jälgivad kliendid, kes tunnevad huvi nende samade brändide/toodete vastu ja reaalne vajadus on olemas, aga võibolla hinna tõttu on jäänud ost tegemata. Kasutatud toode võib olla sama hea kui uus, aga soodsam.

  • Pea meeles, et Modern Kids Interior suhtlust ei vahenda! Kogu suhtlus jääb eseme müüja ja ostja vahele.

  • Müügi ja transpordi eest vastutab ainult eseme omanik!

  • Modern Kids Interior müügist tulu ei saa. 

Me aitame kuulutust õigetele inimestele näidata ja sellega meie abi piirdub. Kas tasub proovida?


Tervitades!

Evelin

Kommentaarid

Postita kommentaar

Sinu e-maili aadressi ei avaldata