0

Open

Tere tulemast Modern Kids e-poodi!

Modern Kids sisustussalong Viimsis on põnevaid tooteid tutvustanud alates suve algusest ja meil on hea meel, et saame Teiega nüüd kohtuda ka virtuaalmaailmas - Modern Kids Interior veebilehel! Meie veebilehe ülesehitus on lihtne, nii et Sa leiaksid tee otsitava tooteni võimalikult kiiresti. Menüü on loogiline ja filtrid aitavad valikut veelgi kitsendada. Kui registreerid end meie lehe kasutajaks, siis Sulle avaneb võimalus kasutada soovikorvi funktsiooni. Sisustuse planeerimine on tihti pikem protsess ja soovikorv aitab aega kokku hoida, sest annab võimaluse jätkata sealt, kus pooleli jäi. Kindlasti töötame välja ka süsteemi, mis annab püsiklientidele püsisoodustusi. Oleme pannud üles üksjagu tooteid, aga puudu on veel terved kollektsioonid ja me jätkame selle tööga. Korrigeerime ja täiendame e-poodi jooksvalt veelgi.

Kui Sul tekib küsimusi poe või toodete kohta, siis võid meiega alati julgelt ühendust võtta! Samaväärselt on oodatud igasugune tagasiside! Soovime pakkuda väga heal tasemel teenust ja Sinu info viib meid sellele lähemale. Olgu see siis kriitika, mis aitab parandada või kiitus, mis aitab kinnitada, et oleme õigel teel. Oleme tänulikud kui võtad aja, et jagada oma mõtteid meie poolt pakutavate toodete ja teenuste kohta. Tagasiside on abiks ka klientidele, kes otsivad otsuste tegemiseks inspiratsiooni või soovitusi. Pane tähele, et e-poes saab igat toodet eraldi hinnata ja kommenteerida. Eriti põnev oleks, kui saaksime näha, kuidas meie juurest ostetud sisustustooteid on kasutatud. Kui jagad sotsiaalmeedias pilti, siis märgi meid ära kasutades viidet @modernkidsinterior.

Aitäh, et tulid! Loodame, et Sind rõõmustab e-poe pidevalt kasvav tootevalik ja et Sinu ostukogemus saab olema lihtne ja mugav! Kohtumiseni!

Modern Kids Interior

Kommentaarid

Postita kommentaar

Sinu e-maili aadressi ei avaldata