0

Foto: Merlis Lätti

Pood, kus meeldib käia ka lastel

 

Pisiperega poeskäik võib olla paras katsumus – lapsed on püsimatud ja seni, kuni vanemad müüjaga vestlevad, hakkab neil lihtsalt igav. Aga kas leidub ka selliseid poode, kuhu lapsed ise minna tahavad? Jah! Viimsis just üks selline hiljuti avati.

Mänguhimulised ja ringirahmeldavad kunded vajavad poes suuremat tähelepanu. Et lapsel tegevust oleks, peaks igas poes olema vähemalt joonistusnurk. Paremal juhul aga koguni ronimisredelid, liumäed ja nutikad peidupaigad, mis aitavad väikese inimese uudishimu toita ja ülekeevat energiat maandada.

Just seda pidas silmas perekond Toom, kui avas Viimsi Äritares sisustussalongi Modern Kids Interior. Mööblipoe, kus mudilastel on käed-jalad avastamisrõõmu täis ja vanemad saavad rahulikult tootevalikusse süveneda. Sest lastetoa sisustamine pole otsus, mis peaks sündima uisapäisa.

Sinu lapse unistuste tuba

Salongi loojad Evelin ja Erik Toom asutasid pärast üheksa-aastast Taanis elamist Eestis oma firma, mis keskendub FLEXA lastemööblile. FLEXA mööblit disainitakse Taanist, kuid toodetakse Eestis ja Tšehhis. Aga miks valisid Toomid just FLEXA? Sest selle firma iga mööblitükk ja sisustuselement kõneleb tänapäeva lapse keeles.

Milline siis on mööbel moodsa lapse moodsas toas? Nutikas, nagu ta isegi: põnev ja mänguline, turvaline ja arendav, õpihimu innustav ning tervislikest materjalidest tehtud.  

Voodiäärt võib hammustada!

Kvaliteetsest naturaalsest puidust mööbel on valmistatud tervislikest materjalidest, olles viimse kiuni lapsesõbralik. Nii pole tarvis muretseda lapse allergiate ega salakavalate kemikaalide ohu pärast. Lakid ja värvid on mürgivabad – pole hullu, kui pisipõnn mänguhoos pisut voodiäärt näksib või põsk vastu lauda uinaku teeb.

Lapse tervisele ohutud võiks olla ka tekid-padjad. FLEXA voodiriiete tootevalik on kaisutamiseks lausa loodud, kuid elab üle ka tuliseimad padjasõjad. Kasutatav tekstiil on varustatud Öko-Tex Standard 100 sertifikaadiga.

Tuba kasvab koos lapsega

Mudilase silmad löövad reeglina särama, kui ta näeb näiteks laheda liumäega magamisaset. Kuid ratsionaalne lapsevanem soovib kindlasti endalt enne vahva mööblitüki soetamist küsida – kas lapse silm särab samamoodi ka 5–6 aasta pärast, kui mänguline periood on möödunud?

Ka FLEXA on sellele mõelnud, pakkudes võimalust mööblit lapse kasvuga kohandada: erinevaid detaile saab eemaldada ja kõrgusi-laiusi sättida. See tähendab, et lapse toa sisustus kasvab koos lapsega, nii et puudub vajadus see iga paari aasta tagant välja vahetada.

Tänu heale vastupidavusele saab ka noorem järelkasv omakorda suure õe-venna mööblit kasutada ja samas majavoodis printsessi või pilooti mängida. Peres aga kulub toa ümberpaigutamisel energia loomingulisele ehitustööle, mitte rahakoti kergendamisele.

Parimad eksperdid on lapsed

FLEXA mööbel püüab pilku pehmete sametiste värvitoonide ja skandinaavialikult moodsa disainiga, mis paitab ka trenditeadliku täiskasvanu silma. Lähtudes sellest, et lapse tuba on kodu üks tähtsamaid ruume, peaks see toetama tema eakohast arengut ja loovust – uneaega, mängimist ja õppimist. Toomide peres sirguvad lapsed – 6-aastane Elise ja pooleteiseaastane Emilie on aidanud vanemaid selles veenda.

Salongist leiab ka teiste lapsesõbralikke sisustusaksessuaare tootvate Eesti, Taani, Poola ja Austraalia firmade toodangut. Toomid rõhutavad, et peale üle 40 aasta maailmas ilma teinud tippkvaliteedi on ülioluline see, et teenindus sujuks sõbralikult ja tõrgeteta.

Kõik tooted tellitakse otse tootjatelt, mis aitab tagada õiglased hinnad ja optimaalse tarneaja. Ja muidugi – ekspertide valmistatud mööbli parimad katsetajad on lapsed, kes on kaupluses alati väga oodatud!

Kommentaarid

Postita kommentaar

Sinu e-maili aadressi ei avaldata