0

FLEXA on säilitanud praegusel ülemaailmsel kriisiajal oma optimismi ja üllatas meid uue kollektsiooniga - FLEXA LUNA.

LUNA kollektsioon sisaldab kõike esmatähtsat, mida värsked lapsevanemad vajavad. See koosneb võrevoodist, mille on võimalik ümber ehitada juuniorvoodiks, mähkimisalusega kummutist, riiulist ja kahest erinevast riidekapist.

flexa luna kollektsioon

Värvid: läbipaistmatu valge ja hall. Need värvid on identsed vastavate lakitoonidega, mida olete kohanud teiste Flexa tuntud kollektsioonide juures (Cabby, Dots, White jne), mis tähendab, et uut mööblit on lihtne olemasolevaga kombineerida.

Flexa võrevoodi

LUNA voodi on klassikalises mõõdus: 140 x 70 cm.

Voodi on saadaval kahes erinevas värvitoonis, aga ka kahes disainiversioonis - üks veidi puristlik versioon on elegantselt lihtne ja teine oma soonelise profiiliga on romantilisema puudutusega. Voodi ja selle põhi on valmistatud täispuidust (pöök). Otsaplaatide täidised on valmistatud kvaliteetsest MDF-ist. Väga oluline teave: voodid on TÜV/GS-sertifikaadiga, mis tähendab, et vanemad võivad nende turvalisuses kindlad olla.

Kappide ja riiulite valmistamisel on kasutatud täispuitu (mänd) ja kvaliteetset MDF-i. Uksed ja sahtlid on varustatud pehmelt sulguvate amortisaatoritega. Sahtli- ja uksenupud on kaetud messingiga.

Luna riidekapp ja kummut

FLEXA LUNA näidistooted jõuavad meie salongi hiljemalt aprillikuu esimesel nädalal.

Kommentaarid

Postita kommentaar

Sinu e-maili aadressi ei avaldata